Sultana Soussi gestart als Transitie Partner

Sultana is onze Transitie Partner. Zij zoekt talenten die passen bij TransitiePartners. En bij wie TransitiePartners past bij hun ambities, talenten en dromen. Ze denkt mee en zoekt naar mogelijkheden als een echte partner. Maar ze kan zich natuurlijk het best zelf aan je voorstellen. 

Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, onconventioneel, intuïtief, creatief en resultaatgericht. Mijn energie haal ik uit het netwerken en bemiddelen van mensen waarbij ik de match maak tussen werkgever en toekomstig werknemer. Mijn creativiteit maakt dat ik gemakkelijk omga met complexe nieuwe ideeën, ik zet graag goede prestaties neer door gedreven naar oplossingen en mogelijkheden te zoeken.

Ik ben goed in mensen binden en verbinden. Daarbij heb ik een zorgzame instelling. Ik geef anderen graag de ruimte en hecht belang aan de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Vanuit mijn normen en waarden ben ik goed in eerlijke constructieve feedback. Ik sta open voor mensen met verschillende achtergronden en meningen en heb de behoefte om mensen te begrijpen.  Mijn positieve instelling maakt dat kandidaten graag in gesprek gaan met mij. 

Ik kies voor TransitiePartners vanwege de openhartige informele bedrijfscultuur. ik kan uiteraard een mooi verhaal schrijven maar de belangrijkste reden is dat zowel Melle als Marcel mij in het hart geraakt hebben tijdens ons interview. De onconventionele manier en oprechte interesse in mij als persoon heb ik zelden of nooit meegemaakt tijdens een interview. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van deze bijzondere organisatie.
 
Wil je eens met Sultana doorpraten over haar carrière of die van jou? Bel haar gerust. 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Demo aanvragen