Over Alieke Struik

Alieke CV

Alieke Struik

data analist/ junior adviseur

Mijn drive om voor het sociaal domein te werken.

Van jongs af aan ben ik betrokken bij de zorg. Onder andere door werkervaringen binnen de ouderenzorg, ben ik er van overtuigd dat voor een toekomstbestendige zorg structurele veranderingen nodig zijn. Bij Transitiepartners kan ik de ervaringen die ik tijdens mijn studie heb opgedaan met onderzoek en data-analyse, inzetten om bij te dragen aan deze veranderingen.

Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan en hoop dat ik als data analist gemeentes inzichten kan geven die uiteindelijk het sociaal domein toegankelijker en makkelijker maken voor bewoners. Verder hoop ik te groeien in mijn rol als adviseur en ontzettend veel te leren bij Transitiepartners!

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.

Demo aanvragen