Over Anne Noordzij

Ontwerp zonder titel (4)

Betekenis geven

Al sinds het lezen van het kinderboek Ciske de Rat ligt mijn hart bij het sociaal domein. Ciske is een arme jongen die het niet makkelijk heeft en niet begrepen wordt. Totdat hij een volwassene tegenkomt die hem als een gewoon kind behandelt en weer een plaats geeft in de maatschappij. Ik wilde betekenis gaan geven aan het leven van jonge mensen en hun ouders. Dit deed ik door verschillende uitvoerende functies in de jeugdpsychiatrie, pleegzorg, jeugdbescherming en het schoolmaatschappelijk werk. Om vervolgens al deze ervaringen te verbinden als beleidsadviseur. Eerst bij zorgpartners, later bij gemeenten als adviseur in het sociaal domein. Door deze ervaringen snap ik de verschillende werelden van gezinnen, de uitvoeringspraktijk, de beleidsadviseurs en de politiek. 

Waar ik blij van word, is om draagvlak te creëren waardoor ik op een goede manier beleid verbind aan de praktijk zodat de medewerkers betekenis kunnen geven in hún werk. Mijn impact in het sociaal domein is dan ook betekenis geven. Ik ben goed in draagvlak verwezenlijken met alle betrokkenen.

Ik kies voor TransitiePartners, omdat ik het verschil maak door met een brede blik naar onderwerpen te kijken en deze te verbinden. 

Ik ben inzetbaar als adviseur, projectleider en coördinator.

“Ik heb vol bewondering genoten van je enthousiasme: al die bruisende ideeën over wat er anders zou kunnen, hoe dat er dan uit zou moeten zien en wie daar allemaal voor nodig waren. Je bent een betrokken afdelingshoofd met oog voor de mens achter de persoon.”

Nadia Vishnudatt, medewerker sociaal team gemeente Waddinxveen

Carien heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Waddinxveen, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Werkorganisatie Duivenvoorde en de VNG.

Demo aanvragen