Over Bianca Terpstra

Bianca klein

Bianca Terpstra

Interim Manager, Projectleider en Sr. Beleidsadviseur

Verbinden, versimpelen en oplossen!

Als we de wereld een stukje mooier of simpeler kunnen maken, waarom zouden we het dan nalaten? Het sociaal domein is mijn werkterrein. Verbinden, versimpelen en oplossen, dat is waar ik graag mee bezig ben. Vanuit het oogpunt van de inwoner en rekening houdend met alle partijen (belangenverenigingen, organisaties, politiek) gaan we samen op zoek naar het antwoord op de vraag die er op dat moment ligt. Ik houd het overzicht en zoek de juiste mensen op, zij geven de expertise en inhoud, samen komen we dan tot mooie oplossingen. Ik streef hierbij naar een oplossing die meegaat voor een lange termijn. Dit gaat gepaard met vertrouwen geven en krijgen, een open nieuwsgierige blik en het benutten van kansen. Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking!
 
Ik ben inzetbaar als (interim) manager, projectmanager, beleidsadviseur, procesregisseur en bestuursadviseur.

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.