Over Cisca Versnel

Fotosjabloon nieuwberichten website

Cisca Versnel

Senior adviseur

Verbinden, versimpelen en oplossen!

Iedereen verdient het om zo thuis als mogelijk veilig op te groeien en ontwikkelen tot zelfstandig functionerende volwassene en dat gaat niet bij iedereen vanzelf goed. Als uitvoerende in de residentiële jeugdhulp ontdekte ik dat het niet alleen kundige en betrokken zorgverleners zijn, die het verschil maken. Oók de systemen waarin we leven en werken bepalen voor een groot deel of hulp écht verbetering brengt. Daarom ontwikkelde ik me door, via opleidingen en werkervaring, tot een bevlogen en kundige projectleider.

Ik zet me graag in voor veranderopgaven in het sociaal domein die de systeemwereld beter doen aansluiten bij de bedoeling: het centraal stellen van het gezin en de klantwaarden. Door standaardisaties los te laten en door maatwerk en slimme samenwerkingsverbanden mogelijk te maken, kan hulp aansluiten bij wat jeugdigen echt nodig hebben.

Ik ben inzetbaar als projectleider en interim manager.

“Onder aansturing van Cisca hebben zorgaanbieders, jeugdbescherming en de gemeentes in 2020 in Midden-Holland een integraal zorgaanbod ontwikkeld en succesvol geïmplementeerd. Cisca viel op door het creëren van overzicht, het activeren van betrokkenen en het verbinden van alle partijen.” 

Michel Mulderij, strategisch contractmanager regio Midden Holland Enver

Cisca heeft gewerkt voor een uitvoerende jeugdhulporganisatie in de regio’s Midden Holland, waaronder gemeenten Gouda, Bodegraven Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Demo aanvragen