Over Claudia Haak

Fotosjabloon nieuwberichten website (22)

Claudia Haak

Verbinden, krachtig en resultaatgericht!

De komende jaren zullen we aan grote vraagstukken moeten werken om voor zowel jong en oud een gezonde, prettige en veilige omgeving te creëren, waarbij menselijk maatwerk zeer belangrijk is. Het gaat over mensen, tijd, geld en kwaliteit.

Over de verschillende traditionele domeinen zullen we samen met inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven keuzes moeten maken om hier op een goede manier uitvoering aan te geven. Eenduidige en simpele oplossingen zijn er niet altijd.

Mijn impact in het sociaal domein is krachtige, effectieve oplossingen te realiseren die aansluiten bij de belevingswereld van de inwoner. Door de aparte wetten en verschillende loketten kan het vanuit inwonersperspectief verwarrend zijn. Ik vind het belangrijk om de inwoner centraal te zetten en/of onderdeel te maken van de oplossing. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en ik weet mij goed te bewegen in een veranderende omgeving. In het verbinden met de ander vind ik het belangrijk om het gesprek aan te gaan, te luisteren en samen stappen te zetten. Ik vind doorvragen en kritisch meedenken daarin essentieel. Ik heb een hands on mentaliteit, ben slagvaardig en heb een resultaatgerichte aanpak.

Ik ben inzetbaar als adviseur, projectleider, coördinator of teamleider

Merel van Stichting Groenhuysen zegt over Claudia:  Zij is iemand met een hands on mentaliteit. Als projectmedewerker maakt zij zich de materie razendsnel eigen om vervolgens zelfstandig met de medewerkers uit het primaire proces strakke deadlines te halen. Hierbij houdt zij de focus op zowel de belangen van onze bewoners als onze de medewerkers. Het resultaat : mede dankzij Claudia een vlotte implementatie van het behandeldossier op de kortverblijf afdelingen, efficiënte klantprocessen en tevreden medewerkers.

Ervaring als manager en projectleider in de verslavingszorg en teamleider bij een jeugdbeschermingsorganisatie.

Demo aanvragen