Over Dascha Ylstra

Fotosjabloon nieuwberichten website (1)

Dascha Ylstra

Een sterk sociaal domein

Naast mijn professionele carriére heb ik o.a. vrijwilligerswerk gedaan voor het Leger des Heils (Rode Kruis) en ben ik daarbuiten ook mantelzorger. Hierdoor is het mij duidelijk geworden dat er nog een hoop te verbeteren valt in het sociaal domein. Door o.a. wijzigingen in wet- en regelgeving en de druk op de arbeidsmarkt wordt het zeker niet makkelijker om je weg hierin te vinden. Daar zijn specialisten voor nodig, die iedere dag opnieuw het verschil maken voor diegenen die dat het hardst nodig hebben. Ik draag daar graag een steentje aan bij en het is voor mij dan ook een logische stap naar TransitiePartners geweest. 

Als officemanager zorg ik voor een efficiënt verloop van de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Ik weet wat onze adviseurs nodig hebben om zich 100% te kunnen blijven focussen op hun opdrachtgevers, zonder zorgen te hebben over administratieve of organisatorische zaken. Zo zijn wij als team dagelijks bezig om onze missie te realiseren; een sterk gemeentelijk sociaal domein.

“Dascha is echt een powervrouw. Ze is enorm proactief en zorgt er voor dat alle t(o)p’ers op en top ondersteund worden”

Melle Wijma, Eigenaar TransitiePartners

Dascha heeft naast haar professionele carriere vrijwilligerswerk gedaan voor het Leger des Heils en is daarbuiten ook mantelzorger.