Over David Vandezande

David Linkdin

David Vandezande

Junior beleidsadviseur

Passie voor vernieuwende inzichten

We hebben een nieuwe collega junior beleidsadviseur. Welkom David! David heeft ruime ervaring in de uitvoering van het sociaal domein is enthousiast om complexe vraagstukken te onderzoeken. Hij combineert vakinhoudelijke theorie met de praktijk en kan hierdoor vernieuwende inzichten bieden.  

Ik ben analytisch, nieuwgierig en bevlogen. Ik vind het een uitdaging om beleid werkbaar te maken, gebaseerd op realistische oplossingen. Hierbij maak ik gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten en actuele data.  

Mijn impact in het sociaal domein is dat ik de praktijk en het beleid met elkaar kan verbinden, waardoor er draagvlak ontstaat. Ik ga geen uitdaging uit de weg en zorg voor een werkbare oplossing.

Ik ben goed in luisteren naar, en verbinden van mensen. Hierdoor kan ik tot de kern komen om pragmatische oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken.

Ik kies voor TransitiePartners omdat ik waarde wil toevoegen aan actuele maatschappelijke vraagstukken. Vanuit data gedreven advies met een pragmatische aanpak en uitkomst waarmee de opdrachtgever echt verder kan. 

 

Meer weten over David? Neem gerust contact met hem op. 

“Ik heb vol bewondering genoten van je enthousiasme: al die bruisende ideeën over wat er anders zou kunnen, hoe dat er dan uit zou moeten zien en wie daar allemaal voor nodig waren. Je bent een betrokken afdelingshoofd met oog voor de mens achter de persoon.”

Nadia Vishnudatt, medewerker sociaal team gemeente Waddinxveen

Carien heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Waddinxveen, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Werkorganisatie Duivenvoorde en de VNG.