Over Dennis Wijnands

Ontwerp zonder titel (3)

Datagedreven werken wordt meer de norm dan de uitzondering.

Het sociaal domein kan het leven van gezinnen in positieve zin beïnvloeden, dat heb ik zelf mogen ervaren. Met dit besef was de keuze om te gaan werken in deze sector snel gemaakt. Toen TransitiePartners mij deze mogelijkheid bood, werd ik direct erg enthousiast en heb ik deze met beide handen aangegrepen.

Binnen het sociaal domein is er veel data beschikbaar en wordt datagedreven werken meer de norm dan de uitzondering. Iedere organisatie heeft veel data tot zijn of haar beschikking en willen de omslag graag maken, maar lopen hierin vast of weten niet waar te beginnen. Als ervaren data-analist kan ik organisaties helpen deze omslag te maken door middel van de data processen te structureren, data behoeftes vast te leggen en deze te visualiseren. Mijn uitdaging en waar ik voldoening uit haal is om de data toegankelijker en laagdrempeliger te maken voor iedereen binnen een organisatie en eraan bij te dragen dat beslissingen steeds meer data gedreven worden genomen.

“Ik heb vol bewondering genoten van je enthousiasme: al die bruisende ideeën over wat er anders zou kunnen, hoe dat er dan uit zou moeten zien en wie daar allemaal voor nodig waren. Je bent een betrokken afdelingshoofd met oog voor de mens achter de persoon.”

Nadia Vishnudatt, medewerker sociaal team gemeente Waddinxveen

Carien heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Waddinxveen, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Werkorganisatie Duivenvoorde en de VNG.

Demo aanvragen