Over Eefje Steegh

Eefje klein

Eefje Steegh

Sr. Beleidsadviseur, Bestuursadviseur, Projectleider of Accounthouder

Betekenisvol werk

Mijn motivatie om te werken in het Sociaal Domein is heel duidelijk: ik wil elke dag betekenisvol werk doen voor mensen in onze maatschappij die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben. Tegelijkertijd zijn beleid, uitvoering en inkoop vaak complex. Omdat zorg ook betaalbaar moet blijven, lijken deze systemen vaak leidend.

Gelukkig heb ik in mijn loopbaan gezien dat het anders kan. Een mooi voorbeeld is dat ik samen met een specialistische jeugdhulp aanbieder, de lokale uitvoering en de woningcorporatie het mogelijk maakte dat jongeren uit een kamertrainingscentrum eerder zelfstandig konden gaan wonen. Dit betekende veel voor de jongeren, maar droeg ook bij aan een enorme besparing op de zorgkosten. Door met aandacht te luisteren, elkaar te kennen en te streven naar verbinding bereiken we samen meer! Ik ben inzetbaar als beleidsadviseur, bestuursadviseur, projectleider of accounthouder.

“Eefje is een betrokken adviseur die kundig is op de inhoud en weet wat er speelt in het Sociaal Domein. Ze communiceert op een prettige en transparante manier, verbindt partijen met elkaar en schakelt gemakkelijk tussen strategie en praktijk.”

Erica Korenstra, Manager Jeugdhulp Centrum voor Jeugd en Gezin Capelle aan den IJssel

Eefje heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Zoetermeer, Lansingerland, Bergen op Zoom, Sittard-Geleen en Centrum voor Jeugd en Gezin Capelle aan den IJssel.