Een junior data-analist: welkom Iris!

We hebben een nieuwe junior data analist. Welkom Iris! Iris maakt de overstap van hospitality naar data. Dat klinkt als twee totaal verschillende werelden, maar Iris weet dat juist heel goed te combineren. 

Ik ben nieuwsgierig, analytisch en veerkrachtig. Met mijn enthousiaste karakter ga ik geen uitdaging uit de weg en lever ik graag goede prestaties. Als junior data analist denk ik in oplossingen en draag ik graag een positief steentje bij aan de maatschappij. Ik laat me niet snel uit het veld slaan en ben altijd opzoek naar een passende oplossing voor (complexe) vraagstukken.

Mijn impact in het sociaal domein is dat ik door middel van data analyse met pragmatische adviezen kom waardoor verandering haalbaar is.

Ik ben goed in luisteren, informatie omzetten naar bruikbaar advies en mensen enthousiasmeren. Door goed te luisteren kan ik de gewenste projectresultaten helder in beeld brengen. De combinatie van mijn enthousiasme en sociale karakter maakt dat ik mensen goed mee kan krijgen in nieuwe projecten en ideeën. Mijn pragmatische aanpak zorgt voor praktische uitkomsten.

Ik kies voor TransitiePartners omdat naast de positieve impact die TransitiePartners wil maken binnen het sociaal domein, de expertise centraal staat. Dit geeft mij de ruimte te blijven groeien en leren. Persoonlijke groei is in mijn ogen belangrijk om goed te blijven in wat je doet. TransitiePartners stelt de klant centraal en geeft data gedreven advies, iets wat mij als junior data analist met een achtergrond in de hospitality erg aanspreekt. Ik ben trots deel uit te mogen maken van het t(o)p team!

 

Meer weten over Iris? Bel haar dan eens. 

Deel dit bericht

Demo aanvragen