Over Elja van den Born

Fotosjabloon nieuwberichten website (26)

Samen staat bij mij centraal

Een paar jaar geleden, in 2015, had ik een moeder van een meisje met een PGB aan de telefoon, bijna in tranen. Want haar PGB werd niet uitbetaald door fouten van gemeente en SVB. Samen zochten we een pragmatische oplossing. Aan het eind van het gesprek zei ze: ‘Ik ben zo blij dat ik jou gesproken heb, door deze oplossing heb ik er weer vertrouwen in dat het goed komt’. Op dat moment realiseerde ik me dat dat precies is waarom ik zo graag in het Sociaal Domein werk. Ik wil in de gemeente samen werken aan beleid dat in de eerste plaats aansluit bij wat mensen nodig hebben, zodat mensen zoals deze moeder weer verder kunnen.
 
Met ervaring op het gebied van WMO en Jeugd bij diverse gemeenten ben ik inzetbaar voor beleidsontwikkeling, advies en realisatie.

“Elja schakelt snel tussen beleid en uitvoering en is creatief in haar adviezen. Zij is een natuurtalent en maakt zich snel onmisbaar!”

Rick de Jongh, Teammanager Sociaal Beleid gemeente Woerden

Elja heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Woerden, Oudewater, De Ronde Venen, Neder-Betuwe, Lelystad, Veenendaal en Zwijndrecht.

Demo aanvragen