Adviseurs met capaciteiten

Sta je voor uitdagende maatschappelijke opgaven? Dan heb je iemand nodig met verstand van de inhoud, die weet hoe de gemeente werkt en die aan een half woord voldoende heeft. Iemand die het verschil maakt in uw situatie. Die kwaliteiten haal je in huis met een adviseur van TransitiePartners. We schakelen makkelijk tussen visie en uitvoering. Een hands-on aanpak zit in ons DNA. Hierdoor maken we het verschil als beleidsadviseur, projectleider, programma- of verandermanager.

Beleidsadvies

Met een beleidsadviseur van TransitiePartners speel je als gemeente snel en flexibel in op de opgaven in het sociaal domein. We hebben ervaring op het hele terrein. Of het nu gaat over jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning, participatie, preventie, onderwijs of de integrale aanpak, met onze zet je kennis en kunde in.

Projectleiding en programmamanagement

Als je voor een opgave staat, dan wil je dat iemand met verstand van zaken de boel in beweging brengt en de kar trekt. Onze projectleiders en programmamanagers hebben kennis van de inhoud en hebben de skills om het verschil te maken voor gemeenten. Wij zetten jouw ambities om in praktijk. Want pas dan heb je impact in het sociaal domein.

Management

Wij sturen vanuit de inhoud en met aandacht voor de mensen. Onze managers zijn deskundig in het sociaal domein en zijn daarom in staat de juiste acties in te zetten. De beste stuurlui staan niet aan wal, maar komen op uw schip. En we zijn in staat om anderen aan boord te krijgen en te houden.

Relevante cases

Beleidsadviseur

Manager Sociaal Domein

Programma Manager