Financiën als start en finish

Bijna dagelijks staan de kranten vol van inhoudelijke en financiële issues in de Jeugdzorg, WMO of participatie. Ook wel het sociaal domein genoemd. TransitiePartners levert al jaren Top prestaties op dat domein. En dat wordt ook breed gezien door “de markt”. Heel vaak worden wij gevraagd door gemeenten om mee te denken en onze bijdragen te leveren op het terrein van inkoop, contractmanagement, beleid en bedrijfsvoering.

Vaker en vaker worden wij gevraagd of wij ook een meer financiële expertise kunnen leveren. Ook daar hebben wij inmiddels een mooi track record met onder andere opzet van kostprijsmodellen, bepaling van tarieven, uitvoeren van kwaliteitsonderzoeken daar waar zorgaanbieders, steeds vaker, in financiële problemen komen. We worden dan gevraagd om mee te denken en te helpen met bijvoorbeeld een herstelplan. Tot zelfs het concreet overdragen van zorgactiviteiten inclusief het opknippen van dergelijke aanbieders.

Financiën is het cement tussen de stenen

Financiën is het cement tussen de stenen. Zonder geld geen zorg en zonder zorg geen geld. Door bredere blik op financiën rondom kostprijzen, contractafspraken, bedrijfsvoering, risicomanagement en kwaliteitsonderzoeken kan meer bereikt worden. 

Op het lijf geschreven

Dit zijn klussen die (T)op het lijf geschreven zijn! Klussen ook die zeer uitdagend zijn en het uiterste vragen van een professional. En dat niet alleen op het terrein van de financiële expertise, maar juist ook op andere terreinen. Zoals bijvoorbeeld onderzoeksvaardigheden, analytisch, politiek bestuurlijk, risiciomanagement, governance, samenwerking met een groot aantal stakeholders, etc.
Gelet op de uitdagingen in de zorgsector – breed – en het sociaal domein specifiek vraagt dit hoge school financieel experts.

Financial BOOST programma

Enthousiast geworden? Dan ben jij misschien wel het missende puzzelstuk in de noodzakelijke financiële transformatie die gemeenten en zorgaanbieder moeten doormaken?

Meld je dan snel aan en geef een enorme boost aan je carrière. Wij laten je hierbij uiteraard niet zwemmen! Om een T(o)P prestatie te kunnen leveren en samen verder te ontwikkelen hebben wij een financial boost programma ontwikkeld. In dit programma word je klaargestoomd tot T(o)P Financieel Professional binnen het sociaal domein.

Relevante cases

Beleidsadviseur

Manager Sociaal Domein

Programma Manager