Van visie tot uitvoering.

De complexiteit en dynamiek van het sociaal domein vraagt om verschillende expertises om echt impact te kunnen maken. Bij TransitiePartners weten we welke expertise er nodig is om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Beleid kan niet zonder de toegang en contractmanagement kan niet zonder data-analyse. Alles loopt in elkaar over. De rode draad in dit alles is de bedrijfsvoering. 

Bij TransitiePartners is elke adviseur uniek. Uniek qua persoon maar zeker ook als het gaat om expertise. Het zoeken van de juiste match bij onze opdrachtgevers is dan ook een belangrijk onderdeel van de oplossing. 

Beleid

Staat de gemeente voor een ingewikkeld beleidsvraagstuk? Bij Transitiepartners zijn we deskundig op zowel de inhoud als de bedrijfsvoering van het sociaal domein. We vinden het belangrijk dat het beleidsadvies past bij jouw specifieke situatie  en we werken hard om dat voor elkaar te krijgen. Dat merk je. 

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering en een hands-on aanpak zijn de rode draad in de expertise van ons T(o)P team. Bedrijfsvoering is voor ons een sturingselement om beleid te  maken en uit te voeren. Dat betekent bijvoorbeeld  het effectiever en efficiënter maken van uitvoeringsprocessen: iets dat onze mensen standaard met zich meenemen. In de uitvoering wordt immers het verschil gemaakt.

Inkoop- en contractmanagement

Ons T(o)P team begeleidt complexe inkooptrajecten voor gemeenten, jeugdregio’s en samenwerkingsverbanden. Sturings- en bekostigingsvraagstukken zijn hier vast onderdeel van, evenals data-analyse.

Data-analyse

Beleid functioneert pas echt met een goede onderbouwing. We bieden inzichten in trends en maken dashboards op maat voor jouw gemeente. Deze inzichten beantwoorden vragen als: ‘hoe staat het sociaal domein er in mijn gemeente voor?’ en ‘wat kunnen we als gemeente in de toekomst verwachten?’ 

Een data-analist van TransitiePartners helpt je binnen no-time aan deze informatie!

Financiën

Ons T(o)P team begeleidt complexe inkooptrajecten voor gemeenten, jeugdregio’s en samenwerkingsverbanden. Uit ervaring weten we hoe vaak deze gepaard gaan met complexe sturings- en bekostigingsvraagstukken. Onze focus op data-analyse brengt ons snel bij de kern zonder de keten en de relaties met ketenpartners uit het oog te verliezen.

Demo aanvragen