Word een financieel expert in het sociaal domein

Financiën is het cement tussen de stenen. Zonder geld geen zorg en zonder zorg geen geld. Door een bredere blik op financiën rondom kostprijzen, contractafspraken, bedrijfsvoering, risicomanagement en kwaliteits-onderzoeken kan meer worden bereikt. Ben jij het missende puzzelstuk in de noodzakelijke financiële transformatie die gemeenten en zorgaanbieders moeten doormaken?

Meld je dan snel aan en geef een enorme boost aan je carrière. We laten je hierbij uiteraard niet zwemmen. Om een t(o)p prestatie te kunnen leveren en samen verder te ontwikkelen hebben we een financial boost programma ontwikkeld. In dit programma word je klaargestoomd tot Financieel Professional binnen het sociaal domein.

Programma

Onze trainers

De opleiding adviseur sociaal domein wordt gegeven door ervaren specialisten die al jaren actief zijn in het sociaal domein. Allemaal hebben ze een unieke expertise opgebouwd die zij tijdens het programma met jou gaan delen. Denk bijvoorbeeld aan kostprijzen, bedrijfsvoering, onderzoeken en de noodzakelijke financiële transformatie die gemeenten en zorgaanbieders moeten gaan doormaken.

 

Word jij onze nieuwe financiële collega?

Ben jij het missende puzzelstuk in de noodzakelijke financiële transformatie die gemeenten en zorgaanbieders moeten doormaken? Meld je dan nu aan voor de opleiding financieel adviseur sociaal domein.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op en we brengen je in contact met een van onze professionele trainers.