Over Herma Bijenhof

Herma Bijenhof

Over grenzen heen kijken

Een gemeente staat dichter bij haar burgers en kent hiermee haar burgers beter dan een zorgverzekeraar of een zorgkantoor dit kan. Gemeenten zijn hierdoor in staat om de zorg beter af te stemmen op wat er in haar gemeente nodig is. Als beleidsadviseur kan ik hier een mooie bijdrage aan leveren. Ik ben goed in onderhandelen maar ook in organiseren en het snel eigen maken van kennis.

Mijn impact in het sociaal domein is mijn brede kennis van wet- en regelgeving en mijn ervaring opgedaan in verschillende functies bij zorgorganisaties. Hierdoor kan ik over grenzen heen kijken en standpunten vanuit meerdere perspectieven benaderen.

Ik kies voor TransitiePartners omdat ik vind dat zij het verschil kunnen maken in het sociaal domein.

Ik ben inzetbaar als beleidsadviseur, contractbeheerder maar ook als projectondersteuner.

“Ik heb vol bewondering genoten van je enthousiasme: al die bruisende ideeën over wat er anders zou kunnen, hoe dat er dan uit zou moeten zien en wie daar allemaal voor nodig waren. Je bent een betrokken afdelingshoofd met oog voor de mens achter de persoon.”

Nadia Vishnudatt, medewerker sociaal team gemeente Waddinxveen

Carien heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Waddinxveen, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Werkorganisatie Duivenvoorde en de VNG.

Demo aanvragen