Impact in het sociaal domein

Wij zijn Transitiepartners, hét adviesbureau met impact op het sociaal domein. Ons t(o)pteam ondersteunt gemeenten over de hele keten met datagedreven adviezen en slimme tools. Resultaatgericht en toegewijd. Om écht het verschil te maken!

Impact in het sociaal domein

Transitiepartners is hét adviesbureau met impact op het sociaal domein. Met ons complete datagedreven portfolio aan adviesdiensten en slimme tools werken wij samen met onze opdrachtgevers (gemeenten) aan een sterk sociaal domein. Onze T(o)P’ers ondersteunen met onze eigen ontwikkelde werkwijze DAPPER over de hele keten, van beleid, inkoop en contractmanagement tot en met bedrijfsvoering.

Een ingewikkeld vraagstuk of gewoon handen tekort? Wij zijn deskundig van visie tot uitvoering met oog op het hele sociaal domein.

Gebruik uw bedrijfsvoering als sturingsmechanisme. Onze specialisten helpen u regie op de bedrijfsvoering te krijgen en te houden!

Of het nu gaat om beleid, inkoop of contract-management: gebruik de juiste data voor meer grip in uw gemeente.

Nieuws

Bedrijfsvoering is onze rode draad

Beleid, data-analyse, sturing en bekostiging, alles heeft te maken met het op orde hebben van de bedrijfsvoering. Het wordt vaak vergeten maar is de rode draad in elk aspect van de gemeentelijke organisatie. Vaak wordt er eerst beleid gemaakt of een inkooptraject afgerond en daarna wordt er gekeken naar de bedrijfsvoering. Terwijl het op orde brengen van de bedrijfsvoering het startpunt moet zijn en op basis van de data die hieruit voortkomt beleid en inkooptrajecten vormgegeven kunnen worden. Bij Transitiepartners (en dus ook bij onze t(o)p’ers) zit bedrijfsvoering verweven in het hart van de t(o)p’ers en de organisatie. Alles wat wij doen onderbouwen we met data en deze data is alleen van kwaliteit als de bedrijfsvoering op orde is.