Impact in het sociaal domein

Wij zijn TransitiePartners, hét adviesbureau met impact in het sociaal domein. Ons T(o)P team ondersteunt gemeenten over de hele keten. Resultaatgericht en toegewijd. Om écht het verschil te maken!

Het sociaal domein is complex en dynamisch. Onze ervaren adviseurs helpen u van visie tot uitvoering.

Gebruik uw bedrijfsvoering als sturingsmechanisme. Onze specialisten helpen u regie op de bedrijfsvoering te krijgen en en houden.

We zorgen voor een consequente vertaling van beleid naar inkoop/ contractmanagement. Zo stuurt u op het verbeteren van het sociaal domein.

Financiën

Onze financiële experts helpen uw gemeente bij onder andere het bepalen van tarieven, risicobeheersing en bedrijfsvoeringsonderzoeken bij zorgaanbieders

Wat doen we nu precies?

Impact maken in het sociaal domein! ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????

Impact in het sociaal domein

Wij zijn TransitiePartners, hét adviesbureau met impact in het sociaal domein. Ons t(o)pteam ondersteunt gemeenten over de hele keten met datagedreven adviezen en slimme tools. Resultaatgericht en toegewijd. Om écht het verschil te maken!

Jouw reis begint bij ons

Heb jij jezelf afgelopen maanden afgevraagd hoe jouw carrière uit de (snel)test komt? En kwam je tot de conclusie dat je op de autopilot aan het werk bent? Zonde! Het is hoog tijd om iets met je wensen en ambities te doen. Kom aan boord voor TransitiePartners’ carrière boost. 

Wordt jij onze nieuwe collega?

Bij TransitiePartners werken mensen die echt gedreven zijn. Die de wereld een stukje mooier willen maken maar wel in een ontspannen sfeer. Naast de opdracht bij de gemeente heb je nog een groep collega’s, het is een fijn gevoel dat je altijd je team van collega’s achter je hebt staan.” Collega’s Elja, Joep en eigenaar Melle vertellen je in deze video meer over het werken bij TransitiePartners. Wil je onderdeel uitmaken van dit team?

Een ingewikkeld vraagstuk of gewoon handen tekort? Wij zijn deskundig van visie tot uitvoering met oog voor het hele sociaal domein.

Gebruik uw bedrijfsvoering als sturingsmechanisme. Onze specialisten helpen u regie op de bedrijfsvoering te krijgen en te houden!

Of het nu gaat om beleid, inkoop of contract-management: gebruik de juiste data voor meer grip op uw gemeente.

Nieuws

Normalisering in de Wmo

Normalisering in de Wmo: geen zorgvraagstuk, maar een inkomensvraagstuk. Wel een traphekje als valpreventie vanuit het gemeenschappelijk budget als je...

Lees meer

Wil jij ook werken bij het leukste adviesbureau in het sociaal domein?

Bij TransitiePartners constateren we al jaren een gebrek aan handige tools die inzicht en sturing bieden aan het sociaal domein. Daarom hebben we bij TransitiePartners de mouwen opgestroopt. We hebben tools ontwikkeld vanuit de inhoud die daadwerkelijk ondersteunend zijn aan het sociaal domein. Daarmee zijn we geen doorsnee adviesbureau en sturen we jou altijd op pad met een rugzak vol met handige tools! Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om zelf aan de basis te staan van nieuwe en bestaande tools die daadwerkelijk bijdragen aan het sociaal domein.