Over Jason Bhugwandass

Jason Linkdin

Jason Bhugwandass

junior adviseur

Helpen door mijn verhaal te vertellen

De afgelopen jaren heb ik mij als ervaringsdeskundige ingezet om stoppen met gesloten jeugdzorg te agenderen. Zelf heb ik namelijk kennisgemaakt met de voorziening toen ik er op mijn 17e geplaatst werd. Hier heb ik ervaren en bij veel anderen gezien dat gesloten jeugdzorg geen passende hulp is, maar slechts een verlegenheidsoplossing.

Ook onderzoek laat zien dat gesloten jeugdzorg vaak onveilig is en leidt tot schade. Ik pleit daarom voor de noodzakelijke hervorming van de jeugdzorg in het algemeen en de gesloten jeugdzorg in het bijzonder. Ik ben goed in het analyseren van complexe situaties en kan goed fungeren als kritisch tegengeluid, met als doel de situatie samen beter te maken.
Bij TransitiePartners word ik ingezet als ervaringsdeskundige en adviseur, om bij te dragen aan het verwezenlijken van stoppen met gesloten jeugdzorg.

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.