Over Jeffrey Platteel

Ontwerp zonder titel (2)

Verandering is het enige constante in de wereld.

In onze huidige wereld volgen veranderingen elkaar in hoog tempo op. ‘Mee-veranderen’ is van groot belang om voor inwoners een veilige, gezonde en prettige leefomgeving te creëren. Om dit te realiseren vraagt het sociaal domein om efficiënte oplossingen en toepasbare aanpassingen. Binnen de complexiteit van het domein brengt dat interessante uitdagingen met zich mee.

Al van jongs af aan ben ik maatschappelijk betrokken en nu kan ik bij Transitie Partners mijn sociale hart als professional kwijt. Ik ben gedreven om voor een complex vraagstuk een pragmatische oplossing te zoeken; bereikbaar voor de inwoner, uitvoerbaar voor de opdrachtgever. Mijn impact binnen het sociaal domein is, door verandering goed te begeleiden, continu te verbeteren. Dit vanuit het oogpunt waarbij de inwoner centraal staat.

Een belangrijke waarde voor mij is: resultaat bereik je samen. Door een gezonde dosis nieuwsgierigheid en heldere communicatie weet ik diverse stakeholders te verbinden. Zo weet ik draagvlak te creëren en de samenwerking optimaal te benutten. Door mijn lange ervaring binnen de corporate wereld weet ik in hectische en veranderende omstandigheden de rust te bewaren en met
elkaar focus aan te brengen, te prioriteren en acties over de finish te brengen.


Ik ben inzetbaar als Beleidsadviseur en Teamleider.

“Ik heb vol bewondering genoten van je enthousiasme: al die bruisende ideeën over wat er anders zou kunnen, hoe dat er dan uit zou moeten zien en wie daar allemaal voor nodig waren. Je bent een betrokken afdelingshoofd met oog voor de mens achter de persoon.”

Nadia Vishnudatt, medewerker sociaal team gemeente Waddinxveen

Carien heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Waddinxveen, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Werkorganisatie Duivenvoorde en de VNG.

Demo aanvragen