Over Joep Buskens

Fotosjabloon nieuwberichten website (25)

De oplossing vanuit feiten en data

Als ik in mijn eigen omgeving, familie en vriendenkring rondkijk, zie ik dat ieder persoon anders is. Dit geldt dus ook voor alle personen, van jong tot oud, die ondersteuning binnen het sociaal domein ontvangen. Er is dus ook geen vast traject wat gevolgd kan worden binnen het sociaal domein. Mijn uitdagingen haal ik dan ook uit de verschillen tussen mensen en de vele veranderingen die het sociaal domein doormaakt en de diversiteit aan problemen die hierdoor ontstaan. Deze problemen opsporen en  transformeren tot oplossingen is dan ook mijn drijfveer om het sociaal domein samen met mijn opdrachtgever te verbeteren. Op deze manier probeer ik vol passie en toewijding mijn steentje bij te dragen aan de samenleving en met name de mensen die ondersteuning binnen het sociaal domein nodig hebben.

Ik ben inzetbaar als adviseur, data analist en contractmanager.

“Joep is een rustig persoon die het overzicht behoudt. Door zijn analyses efficiënt en nauwkeurig uit te voeren, voorziet hij ons snel van een heldere samenvatting.”

Hulya Yazar, Manager Bedrijfsvoering Gemeente Maastricht

Joep heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Breda, Maastricht, Sittard-Geleen, Utrechtse Heuvelrug, Lansingerland, Katwijk, Pijnacker-Nootdorp, s’Hertogenbosch en de Regio’s Utrecht West en Zuid Limburg.

Demo aanvragen