Over Kim Sannes

Fotosjabloon nieuwberichten website (4)

Kim Sannes

Soms is een zaadje planten al voldoende

Soms is een zaadje planten al voldoende om mensen in beweging te krijgen en te houden om kritisch te durven kijken naar waarom we doen wat we doen en of het de gewenste uitwerking heeft zoals beoogd werd. 

Soms is er ook meer nodig om tot verandering te komen of te kunnen borgen wat zo goed werkt. Dit doe ik door het samen brengen van verschillende stakeholders, betrokkenen en belanghebbenden om ideeën en ervaringen uit te wisselen, draagvlak te onderzoeken/creëren en krachten te bundelen. Dit zodat we de vertaalslag kunnen maken van de praktijk naar beleid om te komen tot duurzame sluitende oplossingen voor vraagstukken die er liggen. Hier ligt mijn kracht welke ik met veel enthousiasme inzet, elke opdracht weer. 

Ik ben inzetbaar als adviseur, projectleider, coördinator, teamleider of implementatie begeleider. 

“Ik heb vol bewondering genoten van je enthousiasme: al die bruisende ideeën over wat er anders zou kunnen, hoe dat er dan uit zou moeten zien en wie daar allemaal voor nodig waren. Je bent een betrokken afdelingshoofd met oog voor de mens achter de persoon.”

Nadia Vishnudatt, medewerker sociaal team gemeente Waddinxveen

Carien heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Waddinxveen, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Werkorganisatie Duivenvoorde en de VNG.

Demo aanvragen