Over Lisanne Spoor

Lisanne Linkdin

Lisanne Spoor

Adviseur en Projectleider

Ik ga geen uitdaging uit de weg

Ik heb gewerkt met jongeren, vluchtelingen en psychisch-sociaal kwetsbare mensen. Door het praktijkgerichte werk binnen het sociaal domein heb ik veel meegekregen van gemeentelijke voorzieningen. Ik heb gezien hoe waardevol deze voorzieningen voor de mensen zijn. Omdat het werkveld groot en complex is, zijn er altijd uitdagingen. Ik ben gedreven om bij te dragen aan het efficiënt en goed functioneren van het sociaal domein. Ik hou hierbij de eindgebruiker in gedachten en stel mijzelf altijd de vragen: “Waarom doen we wat we doen?” en “Hoe kunnen we dit zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren?”

Ik ben bevlogen en pro-actief. Binnen een project kan ik goed overzien wat er moet gebeuren en werk ik georganiseerd. Ik hecht veel waarde aan betrokken en heldere communicatie met alle partijen. Daarbij vind ik het leuk om anderen te enthousiasmeren: stapsgewijs naar een resultaat toewerken met oog voor ieders input en talenten!

Ik vind het belangrijk dat mijn werk bijdraagt aan een groter goed. TransitiePartners heeft een oprechte drive en missie om écht impact te maken in het sociaal domein. Ik deel deze gedrevenheid. Als adviseur in het sociaal domein krijg je de kans om daar te helpen waar kansen liggen om processen, systemen, diensten en voorzieningen te verbeteren. Voor mij is dit dé plek om verschil te kunnen maken.

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.

Demo aanvragen