Over Marcel van Lochem

Marcel van Lochem

Slagvaardig en resultaatgericht

Doen wat je kunt. Door mijn Filipijnse vrouw weet ik een beetje hoe het eraan toe gaat op de Filipijnen. Een prachtig land met mooie mensen, maar helaas ook met veel armoede. Tegelijkertijd is het ook een land waar het vanzelfsprekend is om elkaar te helpen. Dat is wat mij drijft: de wereld een beetje beter achter laten. Niet alleen met grootse plannen, maar gewoon door te doen wat ik kan. In mijn eigen omgeving en in mijn werk. Idealen betekenen pas iets als we een stap vooruitkomen. Dat vraagt om slagvaardigheid en een resultaatgerichte aanpak. Met deze insteek heb ik aan de wieg gestaan van Transitiepartners en heb ik al vele opdrachten en projecten succesvol afgerond.

Ik heb ruime ervaring op de volle breedte van het sociaal domein en ben inzetbaar als adviseur, projectleider of programmamanager bij gemeenten en aanverwante organisaties.

“Met Marcel is het fijn samenwerken: hij heeft aan een half woord genoeg, graaft zich in in zijn opdracht en komt met een klinkend resultaat terug. Zelfs onder de grootste stress of tijdsdruk blijft Marcel een aimabel man en de kalmte zelf. Trefwoorden: intelligent, politieke gevoeligheid, vindingrijk en resultatenjager.”

Erna Gaal, Programmamanager Sociaal Domein Gemeente Amsterdam Oost

Marcel heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Lansingerland, Heerhugowaard, Lelystad, H4 Regio, Regio Alkmaar, Amsterdam, Aalsmeer, Almere en de Regio West Friesland

Demo aanvragen