Over Marit Evers

Marit klein logo

Marit Evers

Efficiënt en domeinoverstijgend samenwerken

Toen ik bij gemeenten werkte zag ik regelmatig inwoners met een hulpvraag vastlopen door verschillende loketten, systemen en regels. De dienstverlening kan veel beter op elkaar worden afgestemd en ik zie kansen voor verbetering.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan het versterken van het sociaal domein. Dit wil ik bereiken door duurzame en uitvoerbare oplossingen aan te dragen waar de opdrachtgever zelf concreet mee verder kan. Ik zet mij in voor een toegankelijk sociaal domein waar domeinoverstijgend wordt samengewerkt. 
Ik geloof dat dit met name bereikt kan worden door efficiënt samen te werken.

Ik ben inzetbaar als beleidsadviseur en projectleider.

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.

Demo aanvragen