Over Max Gijtenbeek

Max klein

Max Gijtenbeek

Adviseur, Contractmanager en analist

Werken áán de maatschappij

Een mooiere samenleving. Niet alleen werken ín de maatschappij, maar vooral werken áán de maatschappij! Dat is een belangrijke drijfveer voor mij. Van jongs af aan heb ik gevoeld dat ik mij moest gaan richten op iets waarvan niet alleen ikzelf, maar vooral ook de mensen om mij heen sterker van worden. Vanuit die gedachte ontstaat in mijn ogen namelijk een mooiere en sterkere samenleving.

Het sociaal domein ondergaat grote veranderingen en daarmee ontstaan veel uitdagingen en soms ook knelpunten. Hiermee omgaan vraagt een grote mate van probleemoplossend vermogen en motivatie. Tegelijkertijd geloof ik ook dat met deze uitdagingen en knelpunten mooie kansen ontstaan. Kansen die, wanneer ze op de juiste manier aangepakt, maken dat er met mooie resultaten invulling wordt gegeven aan de veranderingen in het sociaal domein. Het aanpakken van de knelpunten, het inzetten van de veranderingen en het benutten van de kansen, daar zet ik mij elke dag voor in. Werken in het sociaal domein geeft mij dan ook de mogelijkheid om te werken aan dat ene doel; een mooiere en sterkere samenleving.

Ik ben inzetbaar als adviseur, contractmanager en analist.

“Max is de rust zelve, ook in tijden van hectiek zorgt Max voor kalmte en overzicht. Door zijn betrokkenheid weet Max zich in te zetten, daar waar het nodig is en daarbij levert hij mooie resultaten.”

Esther de Graaff, Sr. Contractmanager jeugdhulp regio Alkmaar

Max heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Veenendaal en de regio’s Alkmaar, West Brabant Oost en Utrecht West.