Over Merilyn Cole

Merilyn klein

Merilyn Cole

Beleidsadviseur

Het leven van mensen verbeteren!

Mijn ervaring binnen de thuishulp, psychologie, gezondheidszorg en Global Health (humanitaire veld) heeft mij geleid naar het sociaal domein. De rode draad door deze verschillende vakgebieden: mijn hartstocht om het leven van mensen te verbeteren. Als voormalige verpleegkundige in het Verenigd koninkrijk werkte ik samen met collega’s vanuit een ‘holistic approach’, ofwel het analyseren en verhelpen van alle aspecten die iemands gezondheid kunnen belemmeren, met alle complexiteiten van dien.

Zo kwam het regelmatig voor dat patiënten die bijvoorbeeld vooral eenzaamheid ervaren, door gebrek aan een integrale kijk, in de zorg belandden met een hele andere vraag. Zorgvuldig onderzoek en analyse maakte vaak snel duidelijk dat de hulpvraag eigenlijk vrij gestapeld was. Ik heb door mijn ervaring gezien wat de positieve impact is van een holistische, integrale benadering en hoe door deze aanpak mensen weer mee kunnen doen in de samenleving. Daar wil ik graag ook nu aan bijdragen, terwijl ik mijn hartstocht verder vervolg.

Ik ben inzetbaar als junior beleidsadviseur.

“Merilyn heeft een enorm groot hart. Haar ervaring in de zorg helpt ons enorm om het sociaal domein nog beter te kunnen bedienen”

Melle Wijma, Eigenaar TransitiePartners

Merilyn heeft o.a. gewerkt als verpleegkundige in NHS ziekenhuizen, verpleegtehuizen en wijkteams verspreid over Schotland ((Mid)lothians en Dumfriesshire) & Engeland (Berkshire en Oxfordshire).