Over Michel van Butselaar

Ontwerp zonder titel

Ik heb een intrinsieke motivatie om de wereld een stukje mooier te maken.

De wereld een stukje mooier maken, een stempel achterlaten én positieve impact creëren op plekken waar dit hard nodig is, zijn voor mij drijfveren waar ik met mijn commerciële achtergrond dagelijks invulling aan probeer te geven. Tijdens mijn opleiding is mijn interesse komen te liggen in het stukje duurzaamheid: “het zo lang mogelijk gebruiken van de grondstoffen die op aarde aanwezig zijn én het veraangenamen van de leefomgeving van alles wat op aarde leeft”. Ik heb een intrinsieke motivatie om de wereld een stukje mooier te maken en positieve impact te creëren daar waar dit hard nodig is.

Vanuit mijn Commerciële achtergrond ondersteun ik TransitiePartners en YouBasics in het creëren van positieve impact binnen het sociale domein. 

 

 

“Ik heb vol bewondering genoten van je enthousiasme: al die bruisende ideeën over wat er anders zou kunnen, hoe dat er dan uit zou moeten zien en wie daar allemaal voor nodig waren. Je bent een betrokken afdelingshoofd met oog voor de mens achter de persoon.”

Nadia Vishnudatt, medewerker sociaal team gemeente Waddinxveen

Carien heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Waddinxveen, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Werkorganisatie Duivenvoorde en de VNG.