Over Michel van Butselaar

Michel van Butselaar

Michel van Butselaar

Marketeer

Streven naar duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid: mijn bijdrage aan een betere wereld.

Met alle problemen in de wereld van vandaag, voel ik een sterke roeping om iets te doen om positieve verandering teweeg te brengen. Ik geloof dat we allemaal een verantwoordelijkheid hebben om onze omgeving te verbeteren en bij te dragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Daarom ben ik vastbesloten om mijn steentje bij te dragen en mijn vaardigheden en kennis in te zetten voor positieve impact.

Als commerciële professional heb ik ervaren hoe belangrijk het is om te streven naar duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid in ons werk en in ons dagelijks leven. Tijdens mijn studie, die meerdere onderwerpen besloeg, ontwikkelde ik een bijzondere interesse in duurzaamheid en het belang van het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen en het welzijn van alle levende wezens op onze planeet.

Ik werk samen met TransitiePartners en YouBasics, om deze passies in de praktijk te brengen. Door onze krachten te bundelen, streven we naar een duurzame toekomst voor iedereen, met speciale aandacht voor het sociale domein. We zetten ons in voor het creëren van positieve impact en we werken eraan om de leefomgeving en het welzijn van mensen te verbeteren.

Ik ben vastberaden om te blijven bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Door samen te werken en te blijven streven naar positieve impact, hoop ik dat we de wereld kunnen veranderen, een beetje bij beetje.

Mijn ervaring ligt vooral op het gebied van marketingstrategieën en digitale marketing. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met marktonderzoek.

Ik ben zeer bedreven in zowel spreek- als schrijfvaardigheden, waardoor ik mijn boodschap effectief kan overbrengen. Of het nu gaat om het schrijven van teksten voor social media, het maken van presentaties of het geven van een pitch: ik ben in staat om de juiste toon en stijl te vinden.

Op het gebied van software heb ik ervaring met WordPress, waarmee ik professionele en gebruiksvriendelijke websites kan ontwikkelen en onderhouden. Daarnaast heb ik ook gewerkt met Adobe Illustrator en Premiere Pro, waarmee ik in staat ben om visuals en video’s te creëren voor uiteenlopende marketingcampagnes.

“Michel van Butselaar is een leergierige, ambitieuze en gedreven young professional die altijd klaarstaat voor nieuwe uitdagende avonturen. Hij heeft uitstekende communicatievaardigheden en kan oplossingsgerichte gesprekken voeren met zowel profit als non-profit bedrijven en initiatieven. Michel is een uitstekende collega om mee samen te werken.”

Mónica Bueno Fraile – Virtual Exchange program developer and English lecturer at Hogeschool van Amsterdam

Demo aanvragen