Over Carmen Christiaanse

Carmen Christiaanse

Samen op ontdekkingstocht

Als ik voor iemand net dat stapje extra kan doen, doe ik dat graag. Dat is ook de reden dat het vak recruitment mij altijd zo heeft getrokken. Wat is er nu mooier dan samen op ontdekkingstocht gaan om te kijken of het bedrijf en jij als persoon bij elkaar passen? Want als daar de juiste match gemaakt wordt, kan er zoveel moois ontstaan. Mooie ontwikkelingen, groei voor het bedrijf en voor jou als persoon, goede resultaten, impact; alles valt of staat met een goede match!

En dat ik dat vak nu mag uitoefenen binnen het sociaal domein is helemaal een feestje! Als het ergens draait om zorg, om maatschappelijke impact, om oog voor een ander, dan is dat in het sociaal domein. Dat ik een steentje kan bijdragen aan de impact die al onze professionals stuk voor stuk hebben binnen de omgeving waar ze werken, vind ik fantastisch. 

Als ik Carmen in drie woorden zou omschrijven, zouden dat ondernemend, creatief en bevlogen zijn. Als je met haar samenwerkt krijg je veel energie, omdat zij haar werk met zoveel passie doet. Ze komt haar afspraken na, stuurt bij waar nodig en heeft haar doel altijd voor ogen. Ze toont oprechte interesse en weet altijd aanknooppunten voor een gesprek. Ik ben ontzettend blij dat ik Carmen heb leren kennen!

(Maryse van Dijk, Recruitment Business Partner bij LINKIT)

Carmen is een super positief persoon. En heeft mij aan een onwijs leuke baan geholpen. Carmen stond altijd paraat over vragen. En heb een zeer fijne samenwerking met haar gehad.

(Niels Jan van Beelen, ICT Ondersteuning gemeente Bloemendaal)