Ons Verhaal

In de zomer van 2010 ontmoetten wij elkaar. We werkten allebei voor de gemeente Hoorn en stonden aan de vooravond van de veranderingen in het sociaal domein. Hoewel we twee totaal verschillende personen zijn, vonden we elkaar in onze drive om goede dingen te doen. We willen allebei de wereld een beetje mooier maken en vinden oprecht dat dat begint in je eigen omgeving. Dat is wat ons beiden drijft en waarom we geen moment hebben geaarzeld om samen in het diepe te springen en Transitiepartners op te richten. Want idealen krijgen pas betekenis als je er iets mee doet.

Met Transitiepartners willen we het verschil maken, maar dat doen we niet alleen. We zijn ervan overtuigd dat door samen te werken met gemeenten, we het verschil kunnen maken. Dé opdracht van gemeenten is sociaal, zo vinden wij. Neem bijvoorbeeld de intensieve jeugdhulp: het beginpunt daarvan ligt daadwerkelijk binnen in de gemeentelijke organisatie. Dat effectief en efficiënt maken, samen met gemeenten, is waar we voor gaan.

Wij zijn geen directeuren. Dat willen we ook niet zijn. Wij zijn gewoon twee mannen die dit avontuur zijn begonnen in de hoop dat anderen zich bij zouden aansluiten. En dat is gebeurd. Bij Transitiepartners werken stuk voor stuk bevlogen experts die absoluut topwerk leveren. Die betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen. Die een advies niet alleen geven, maar ook in praktijk brengen. Die gaan voor resultaat, innovatie en maatschappelijk belang. En die net als wij het sociaal domein sterk willen maken. Om daarmee de wereld een beetje mooier te maken.

Samen maken we het sociaal domein sterk.

Marcel en Melle