Onze partners

Transitiepartners is opgericht om als bedrijf in Nederland samen met gemeenten het Sociaal Domein te ontwikkelen. Daarbij was het meteen onze ambitie om binnen 5 jaar een maatschappelijk project in het buitenland te ondersteunen. Dat heeft niet zozeer iets te maken met ons werk, maar wel met hoe wij als collega’s in de wereld staan.

Daarom steunen wij Young Africa. Dat doen wij omdat zij in de kern hetzelfde doen als waar wij voor staan. Young Africa zorgt er met een innovatieve franchisemethode voor dat jongeren en ondernemers samen financieel en economisch gezonde centra opzetten. Als het staat, dan wordt het beheer overgedragen aan de centra zelf en werkt Young Africa verder aan een volgend project. Young Africa leidde inmiddels meer dan 33.000 jongeren op en heeft de ambitie om in 2025 500.000 jongeren op te leiden!

TP ondersteunt Young Africa onder andere bij het inrichten van hun bedrijfsprocessen. U treft meer informatie over Young Africa op www.youngafrica.nl.

Het LCGW is de vereniging voor gemeenteambtenaren in het brede Sociaal Domein. De meeste gemeenten in Nederland zijn lid. De vereniging ondersteunt door bijeenkomsten te organiseren waar ambtenaren kennis en ervaring kunnen wisselen. Transitiepartners helpt daarbij. LCGW heeft een academie en een festival! Meer informatie vindt u op www.lcgw.nl.