eefje, transitiepartners

Wat anderen zeggen over Eefje

Eefje is een betrokken adviseur die kundig is op de inhoud en weet wat er speelt in het Sociaal Domein. Ze communiceert op een prettige en transparante manier, verbindt partijen met elkaar en schakelt gemakkelijk tussen strategie en praktijk.

Erica Korenstra
Manager Jeugdhulp, Centrum voor Jeugd en Gezin Capelle aan den IJssel

Eefje Steegh

Senior adviseur

Over Eefje

Mijn motivatie om te werken in het Sociaal Domein is heel duidelijk: ik wil elke dag werken voor de mensen om ons heen. Tegelijkertijd zijn beleid, uitvoering en inkoop vaak complex. Omdat zorg ook betaalbaar moet blijven, lijken deze systemen vaak leidend.

Gelukkig heb ik in mijn loopbaan gezien dat het anders kan. Een mooi voorbeeld is dat ik samen met een specialistische jeugdhulp aanbieder, de lokale uitvoering en de woningcorporatie het mogelijk maakte dat jongeren uit een kamertrainingscentrum eerder zelfstandig konden gaan wonen. Dit betekende veel voor de jongeren, maar droeg ook bij aan een enorme besparing op de zorgkosten.

Door met aandacht te luisteren, elkaar te kennen en te streven naar verbinding bereiken we samen meer! Ik ben inzetbaar als beleidsadviseur, bestuursadviseur, procesregisseur, projectleider of accounthouder.

Contact met Eefje

Telefoon :06 – 42093864
E-mail : e.steegh@transitiepartners.nl