Welkom Mariska!

Transitiepartners heeft een nieuwe adviseur. Welkom Mariska Terpstra! Wil je Mariska leren kennen? Dat komt goed uit, want ze stelt zichzelf hier aan je voor. 

Ik ben enthousiast, bevlogen en leergierig. Daarom ga ik graag op reis om nieuwe culturen en mensen te leren kennen. Elk jaar staat er een nieuw land op mijn verlanglijstje. Ik reis het liefst alleen, want dan maak je de meeste verbinding met nieuwe mensen. Verbinding kan tot zoveel moois leiden. Want iedereen heeft zijn eigen blik en expertise, dat versterkt elkaar. Ik leer graag de cultuur en diversiteit in uw gemeente kennen!

Mijn impact in het sociaal domein is praktisch uitvoerbaar en integraal beleid. Ik begon als Wmo adviseur in de gemeente. Prachtig werk, maar mijn handen jeukten om verbeteringen aan te brengen. Dan moet ik dat ook maar gaan doen, besloot ik. Met mijn analytische blik en praktijkervaring maak ik beleid dat de verbinding legt met de uitvoering en aanpalende beleidsterreinen. 

Ik ben goed in anderen meenemen. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk, hoor ik vaak. Daarmee krijg ik mensen in beweging. En dat is fijn, want ik vind echt dat je het samen moet doen. Samen met collega’s op andere beleidsterreinen, met de uitvoering, met lokale samenwerkingspartners. 

Ik kies voor Transitiepartners omdat ik daar heel veel kan leren. Aangezien TP een relatief klein bureau is met korte lijntjes ben je ook betrokken bij de opdrachten, expertise en ervaring van collega’s. Daarnaast is het een bedrijf met veel innovatieve ideeën. Kijk maar naar de tools die we ontwikkelen. Daardoor kun je je voortdurend blijven ontwikkelen. En dat is wat ik wil. 

Mariska is inzetbaar als interim beleidsadviseur. Wil je meer weten over Mariska of ben je benieuwd wat Mariska voor je gemeente kan betekenen? Neem dan gerust even contact met haar op! 

Mariska Terpstra

Telefoon : 06 – 48879355
E-mail : m.terpstra@transitiepartners.nl