Over Rebecca Meershoek

Fotosjabloon nieuwberichten website (27)

Verbinden, versimpelen en oplossen!

Maatschappelijke impact maken, daarvoor wil ik in het sociaal domein werken. Mijn kracht ligt in het verbinden, zowel van mensen als inhoud. Dat komt doordat ik niet alleen wil begrijpen wat mensen denken, maar vooral ook waarom. Dit maakt dat ik kritisch, betrokken en doortastend ben en ik me niet zomaar neerleg bij “hoe het nu eenmaal gaat”. Het begint bij het vinden van een gemeenschappelijke basis. Daarna kun je stap voor stap op zoek naar creatieve oplossingen.

Ik heb ervaring met visie en beleidsvorming bij integrale vraagstukken en hoe je dit laat landen in een organisatie en daarbuiten. Voor mij gaat het daarbij niet alleen om bedenken hoe het kan of moet, maar ook om het doen. Zo lever ik een bijdrage die betekenisvol is.

Ik ben inzetbaar als adviseur

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.

Demo aanvragen