Over Rineke Hoekstra

Fotosjabloon nieuwberichten website (31)

Verbinden uitvoering en beleid

Al van jongs af aan was voor mij en mijn omgeving duidelijk dat ik later een sociaal beroep zou gaan doen. Een baan waarbij ik me voor anderen kan inzetten. Ik heb na de middelbare school bewust gekozen voor een HBO-studie Pedagogiek in plaats van een universitaire opleiding, omdat een pragmatische aanpak goed bij mij past. Deze pragmatische en nuchtere aanpak combineer ik graag met mijn analytische vermogen om zo een bijdrage te leveren aan het sociaal domein. Door mijn ervaring in de uitvoering als jeugdhulpverlening kan ik goed de verbinding leggen tussen beleid en uitvoering. 
 
Ik heb ruime ervaring opgedaan in diverse gebieden, waaronder Jeugd, (preventief) gezondheidsbeleid, Wmo en maatschappelijke zorg. Mijn vaardigheden stellen mij in staat om meerdere rollen te vervullen, zoals beleidsadviseur, projectleider, kwaliteitsmedewerker of implementatiebegeleider.
“Rineke leert snel, observeert goed en pakt daadkrachtig door. Rineke is een harde werker, blijft goed in verbinding met iedereen, heeft een no nonsens houding en zij weet haar opdracht naar wens af te ronden. Daarnaast is Rineke een fijn mens om mee samen te werken.” 

Inge van der Hauw – Manager Sociaal Team a.i. gemeente Woerden

Rineke heeft haar expertise in diverse gemeenten en zorginstellingen ingezet, waaronder Bureau Jeugdzorg, De Bilt, De Ronde Venen, Oegstgeest, Stichtse Vecht, Woerden en Youké.

Demo aanvragen