Over Rob van Lieshout

Rob van Lieshout

Van vereniging tot lokaal bestuur

Weet waarvoor je werkt. In mijn vrije tijd werk ik via een vereniging al jaren actief met kinderen. Elk kind is anders en er is dan ook niet één vaste manier om met een kind om te gaan. Maatwerk is hierbij belangrijk. Zo werkt het ook in het sociaal domein. Maar niet alleen maatwerk is nodig. Ook kennis. Kennis over de problematiek, de omgeving en de factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van die problematiek. Binnen het sociaal domein zijn hier indicatoren voor te vinden. Mijn uitdaging ligt erin om deze te vinden, te benutten en in te zetten voor de mensen waar we voor werken: mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben binnen het sociaal domein.

Met mijn ervaring binnen gemeenten ben ik inzetbaar als (beleids)adviseur, projectleider, data analist, procesmanager en contractmanager.

“Rob is een echte strateeg. Hij kent het sociaal domein inhoudelijk op zijn duimpje en is een echte specialist in het vertalen van data en beleid naar processen en bedrijfsvoering. Hij is daarnaast gespecialiseerd in inkoop en contractmanagement”

Melle Wijma, Manager Bedrijfsvoering West Brabant Oost

Rob heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Gulpen-Wittem, Woerden, Utrecht en Regio Midden Holland, Utrecht West, West Brabant Oost en Zuid Limburg.

Demo aanvragen