Over Sean van de Velde

SeanLinkdin

Sean van de Velde

Contractmanager

De zorg naar een hoger niveau

De gemeenten hebben sinds de decentralisaties een grote rol gekregen in de ondersteuning van kwetsbare inwoners. Met deze verandering kwam grote (financiële) druk en is het veld verschoven van puur zorginhoudelijk naar een meer politiek bestuurlijk domein.

Door het contact dat ik in mijn eerdere werk had met de inwoners die (tijdelijke) ondersteuning nodig hebben  weet ik dat deze veranderingen er voor hebben gezorgd dat het moeite kost om de juiste oplossing te vinden. Ik heb die frustratie van de gemeenten en de cliënten dichtbij gevoeld. Daar wil ik bij helpen.

Ik word enthousiast van het geven van inzicht en het aanreiken van tools om zo de diverse obstakels met elkaar te overwinnen en er voor te zorgen dat de mensen die hulp nodig hebben dat ook krijgen.

Ik zet me binnen het sociaal domein gepassioneerd en vol toewijding in, zodat ik kan werken aan mijn doel: samen met anderen, en door de krachten te bundelen, de zorg naar een hoger niveau tillen.

 Ik ben inzetbaar als adviseur, contractmanager en (data-)analist

Sean heeft o.a. gewerkt voor de gemeenten Leiden, Alphen a/d Rijn, Rotterdam, Niewkoop en Nissewaard.