Over Soraya Amir

Fotosjabloon nieuwberichten website (13)

Samen voor een gezonde maatschappij

Dat ik altijd goed voor iedereen wil zorgen, zit in mijn aard. Na het afronden van mijn master ‘International Public Health’ is mijn passie voor het verbeteren van de maatschappij nog verder gegroeid. En toen ik terugkwam van mijn vrijwilligerswerk in Indonesië wist ik het zeker: ‘Ik blijf mij inzetten voor een betere wereld’.

Ik haal dan ook de meeste energie uit het werken aan verschillende projecten binnen het Sociaal Domein. Dat iedereen met een andere bril naar een maatschappelijk vraagstuk kijkt, inspireert mij om vanuit die verschillende perspectieven het beoogde doel te behalen. Ik geloof in de kracht van samenwerking ongeacht de linkse of rechtse overtuigingen. Het houdt elkaar scherp en uiteindelijk willen wij allemaal hetzelfde: een gezonde maatschappij.

Dankzij mijn open houding en flinke portie geduld zie ik mijzelf als de bruggenbouwer tussen verschillende leefwerelden en werkvelden.

Ik ben inzetbaar als beleidsadviseur.

“Soraya is een hele fijne collega. Ze vindt snel haar weg in een organisatie en weet van aanpakken. Soraya is resultaatgericht en creatief, met veel inhoudelijke kennis van het sociaal domein. Soraya pakt onderwerpen heel snel op en is een echte teamplayer die ook heel goed zelfstandig aan de slag kan. Soraya is communicatief sterk, zowel op bestuurlijk niveau als op uitvoeringsniveau. Kortom, Soraya is een fijne college die haar werk goed op orde heeft.”

Renee Bollebakker, Sr beleidsadviseur Sociaal Domein | Gemeente Wijdemeren

Soraya heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Hoorn, Wijdemeren, Berkelland en Werkorganisatie Druten Wijchen

Demo aanvragen