Over Sultana Soussi

Sultana Linkdin

Sultana Soussi

Transitie Partner

Enthousiast, nieuwsgierig, onconventioneel!

Mijn impact binnen het sociaal domein bereik ik door zorg te dragen dat opdrachten/vacatures van onze opdrachtgevers op korte termijn ingevuld kunnen worden. Door mijn doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en focus doe ik er alles aan om impact te maken. Ik vind het leuk om te zoeken naar oplossingen, bedenk deze door mogelijkheden te zien waar anderen die niet zien.

Ik ben goed in mensen binden en verbinden. Daarbij heb ik een zorgzame instelling. Ik geef anderen graag de ruimte en hecht belang aan de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Vanuit mijn normen en waarden ben ik goed in eerlijke constructieve feedback. Ik sta open voor mensen met verschillende achtergronden en meningen en heb de behoefte om mensen te begrijpen.  Mijn positieve instelling maakt dat kandidaten graag in gesprek gaan met mij. 

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.