Over Sven den Boer

Sven klein

Sven den Boer

Sales & Marketing Manager

Commercieel met een goed hart

Bij het sociaal domein denk je niet gelijk aan sales. Toch heb ik er de afgelopen 10 jaar een sport van gemaakt om gemeenten en zorgaanbieders oplossingen en diensten te verkopen die er toe doen. Juist dat laatste is mijn drijfveer, de oplossingen en diensten die ik verkoop moeten het sociaal domein ook echt beter maken. Anders gezegd, ik moet er zelf in geloven…

Bij TransitiePartners valt alles eigenlijk op zijn plek. Sales, marketing, fijne collega’s en een doelmarkt waar ik affiniteit mee heb. Dat had ik al van jongs af aan. Mijn vader zat in de lokale politiek dus dit kwam regelmatig ter sprake aan de eettafel. Nu velen jaren later vind ik het prachtig dat ik op deze manier mijn passie kan uitoefenen en toch ook mijn steentje kan bijdragen aan de maatschappij. Want één ding is zeker…de expertise van TransitiePartners maakt het sociaal domein ook echt beter! 

Sven heeft het talent zichzelf complexe dienstverlening snel eigen te maken en deze kennis met succes te vertalen naar klinkende salesresultaten. Sven werkt nauwgezet, is creatief en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Ik kan Sven dan ook zonder voorbehoud aanbevelen.”

Ondernemer en mede-oprichter Kadenza

Sven is al 10 jaar actief in het sociaal domein en heeft voor verschillende softwareleveranciers en dienstverleners gewerkt.

Demo aanvragen