Over Sylvia Zwart

18-7 Sylvia Linkdin

Sylvia Zwart

Financieel Adviseur, Business Controller en Projectleider

Kwaliteit door verbinding met cijfers

Kwaliteit van zorg staat voor mij voorop. Mensen echt kunnen helpen! Om dit goed te kunnen doen is een gestroomlijnde bedrijfsvoering essentieel.

Ik ben een tactvolle adviseur met oog voor detail en de grote lijnen. In het maken van strategische beslissingen is het voor mij belangrijk om verdiepende analyses van contracten en financiële gegevens op een juiste manier in te zetten. Dat is hoe ik impact maak in het sociaal domein op het gebied van bedrijfsvoering. Als adviseur met financiële expertise ligt mijn kracht bij het begrijpen van de behoefte van het management. Hierbij denk ik in oplossingen door de verbinding te zoeken met het werkveld, data-analisten en controllers. Het inschatten van risico’s en het opzetten van toezicht en controle spelen daarbij een belangrijke rol.

Door de nauwe samenwerking met collega’s binnen TransitiePartners, trainingen en intervisie wordt kennis en ervaring gedeeld en optimaal benut.

Ik ben inzetbaar als financieel adviseur, business controller en projectleider.

“Ik heb met Bianca te maken gehad als beleidsmedewerker in het sociaal Domein. Bianca is een zeer enthousiast persoon en communiceert makkelijk. Ze reageert altijd snel op vragen. Ze is goed op de hoogte van de problematiek, maar kan ook vragen goed delegeren naar collega’s. Ik heb de samenwerking met Bianca als zeer prettig ervaren!”

Loes Lekx, Voorzitter Platform Gehandicapten Waddinxveen

Bianca heeft o.a. gewerkt voor de gemeente Krimpenerwaard, Amsterdam Nieuw West, Waddinxveen, Utrechtse Heuvelrug, Soest, Veenendaal, Pijnacker-Nootdorp, Hilversum en Nijkerk.