Vacature business controller

Wie zoeken wij?

Onze missie is om het sociaal domein te verbeteren, om impact te hebben. Business control is een absolute must. Zeker waar het gaat om de jeugdhulp. Als ervaren controller weet jij dit als geen ander. Jij deelt onze passie om verbetering van de hulp hand in hand te laten samengaan met een goede bedrijfsvoering. 

 

Je durft de uitdaging aan om voor verschillende gemeenten en regio’s te werken en met jouw expertise en hands-on aanpak deze organisaties te verbeteren. Onze opdrachtgevers verwachten dat jij een stevige gesprekspartner bent van het management en bestuur. Jij hebt het overzicht en adviseert integraal over sturing, financiële en informatievraagstukken. Je signaleert niet alleen de risico’s, maar komt ook met oplossingen. Je hebt de skills om verbeterprojecten als projectleider tot een goed resultaat te brengen. Vanzelfsprekend kun je alleen succesvol zijn als je goed kunt schakelen met medewerkers van de toegang, backoffice, beleid en inkoop. Je staat voor heldere processen, taken en rollen en je brengt de financiën op een hoger plan, zodat je de gemeente, sterker achter laat. 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega met de volgende kwaliteiten:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring bij een gemeente als business controller sociaal domein
  • Een ondernemende, zelfstandige en resultaatgerichte instelling
  • Je kan verbanden leggen tussen ontwikkelingen binnen het sociaal domein en de impact op de financiële situatie
  • Ervaring met het adviseren op strategisch, tactisch en operationeel niveau
  • Je bent een t(o)p’er opzetten en leiden van verbeterprojecten
  • Ervaring met het ontwikkelen van relevante sturingsinformatie

Dit zijn wij...

Wij zijn TransitiePartners, het adviesbureau voor het sociaal domein. Contractmanagement, beleid, data en bedrijfsvoering zijn onze specialiteiten. Onze missie is het verbeteren van het sociaal domein. We adviseren niet alleen, maar implementeren ook. Vanuit onze visie op het sociaal domein ontwikkelen wij ook zelf tools en producten. Ons team bestaat uit bevlogen, enthousiaste collega’s die het leuk vinden om zich verder te ontwikkelen.

Dit bieden wij!

Bij TransitiePartners maak je deel uit van een hecht team waarin zelfstandigheid, toewijding en rendement samengaan. Naast een prima salaris maken o.a. een bonusregeling en een leaseregeling (met tankpas) deel uit van de arbeidsvoorwaarden. Uiteraard kun je opleidingen volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je ambitieus en lijkt het jou leuk om jouw ideeën in een energiek team te ontwikkelen en te realiseren? We maken graag kennis met jou. Vul dan de velden hiernaast in en voeg je CV toe! 

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Marcel van Lochem, M.vanLochem@TransitiePartners.nl of bel 06-51308826.