Vacature contractmanager

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een contractmanager Jeugdhulp en/of Wmo die weet dat contractmanagement een vak is. Een echt vak. Dat je er niet zomaar even bijdoet. Die snapt dat het “goede gesprek” met de zorgaanbieder niet gaat over diens vakantieplannen, maar over de trends en ontwikkelingen die jij uit de data hebt gehaald. Die de beste tools gebruikt zoals Zorgpaden, Waar Staat Je Zorgaanbieder en het contractmanagementsysteem YouBasics. 

Tuurlijk je weet hoe je de relatie goed houdt, maar vooral weet je wat er afgesproken is en hoe je aanbieders hierop aanspreekt. Niet alleen omdat het om miljoenen gaat, maar vooral omdat jij de drive hebt om de zorg beter te maken. Daar moet het gesprek over gaan: kwaliteit. Gebaseerd op feiten.

Je krijgt energie van interim opdrachten bij gemeenten en bent de verbindende factor met medewerkers van de toegang, backoffice, beleid en inkoop. Je staat voor heldere processen, taken en rollen en je brengt het contractmanagement op een hoger plan, zodat je een organisatie waar je tijdelijk werkt, sterker achter laat.

Wat vragen wij?

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende ‘gunningscriteria’:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare relevante ervaring met contractmanagement in het sociaal domein bij gemeenten, zorginstellingen en/of zorgverzekeraars.
  • Ervaren adviseur voor klanten en opdrachtgevers
  • Cijfermatig inzicht en thuis in de bedrijfsvoering van de Jeugdwet of Wmo
  • Goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
  • Goede onderhandelaar
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht
  • Goede presentatievaardigheden (mondeling en schriftelijk)

Dit zijn wij...

Wij zijn TransitiePartners, het adviesbureau voor het sociaal domein. Contractmanagement, beleid, data en bedrijfsvoering zijn onze specialiteiten. Onze missie is het verbeteren van het sociaal domein. We adviseren niet alleen, maar implementeren ook. Vanuit onze visie op het sociaal domein ontwikkelen wij ook zelf tools en producten. Ons team bestaat uit bevlogen, enthousiaste collega’s die het leuk vinden om zich verder te ontwikkelen.

Dit bieden wij!

Bij TransitiePartners maak je deel uit van een hecht team waarin zelfstandigheid, toewijding en rendement samengaan. Naast een prima salaris maken o.a. een bonusregeling en een leaseregeling (met tankpas) deel uit van de arbeidsvoorwaarden. Uiteraard kun je opleidingen volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je ambitieus en lijkt het jou leuk om jouw ideeën in een energiek team te ontwikkelen en te realiseren? We maken graag kennis met jou. Vul dan de velden hiernaast in en voeg je CV toe! 

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Melle Wijma , M.Wijma@TransitiePartners.nl of bel 06-27588582.