Vacature medewerker zorgadministratie

Wie zoeken wij?

316: Wij dienen een verzoek in voor een medewerker zorgadministratie die weet hoe het berichtverkeer in elkaar zit. Jij ziet de zorgadministratie als één grote databron die gestructureerd moet worden bijgehouden maar vooral ook moet worden gebruikt. Jij spreekt aanbieders aan op het tijdig en juist indienen en komt de verplichtingen van de gemeente na. Jij zet je in voor een up to date administratie en houdt deze schoon zodat de data ook daadwerkelijk betrouwbaar is.

Tuurlijk ben jij gedisciplineerd maar weet je ook vooral te inspireren over welke mogelijkheden en dus kansen het berichtenverkeer heeft. Natuurlijk beschik jij vanuit TransitiePartners over de beste tools zoals Zorgpaden, Waar Staat Je Zorgaanbieder en het contractmanagementsysteem YouBasics om breder te kijken dan de berichten.

Jij staat in directe verbinding met medewerkers van de toegang, contractmanagement, beleid en inkoop. Je ambitie gaat verder dan de zorgadministratie en de komende jaren wil jij je dan ook bij TransitiePartners ontwikkelen tot een contractmanager en/of data analist.

Wat vragen wij?

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende gunningscriteria:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring met de zorgadministratie/ berichtenverkeer bij gemeenten en/of zorgaanbieders.
  • Ambitie om door te ontwikkelen richting contractmanager
  • Geïnteresseerd in bedrijfsvoering
  • Cijfermatig inzicht
  • Handig met Excel

Dit zijn wij...

Wij zijn TransitiePartners, het adviesbureau voor het sociaal domein. Contractmanagement, beleid, data en bedrijfsvoering zijn onze specialiteiten. Onze missie is het verbeteren van het sociaal domein. We adviseren niet alleen, maar implementeren ook. Vanuit onze visie op het sociaal domein ontwikkelen wij ook zelf tools en producten. Ons team bestaat uit bevlogen, enthousiaste collega’s die het leuk vinden om zich verder te ontwikkelen.

Dit bieden wij?!

Bij TransitiePartners maak je deel uit van een hecht team waarin zelfstandigheid, toewijding en rendement samengaan. Naast een prima salaris maken o.a. een bonusregeling en een leaseregeling (met tankpas) deel uit van de arbeidsvoorwaarden. Uiteraard kun je opleidingen volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je ambitieus en lijkt het jou leuk om jouw ideeën in een energiek team te ontwikkelen en te realiseren? We maken graag kennis met jou. Vul dan de velden hiernaast in en voeg je CV toe! 

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Melle Wijma, M.Wijma@TransitiePartners.nl of bel 06-27588582.