Vacature beleidsadviseur (Jeugd of Wmo)

Wie zoeken wij?

Zoveel mensen, zoveel meningen. Er worden kranten volgeschreven over de ontwikkelingen in het sociaal domein. In de participatiesamenleving draait het om eigen kracht, regie, netwerk, inclusie en nog zoveel meer. Wij zoeken een adviseur die samen met onze opdrachtgevers en hun samenwerkingspartners het verschil maakt voor het sociaal domein. Ben jij helemaal thuis in het sociaal domein en het werken bij of voor gemeenten? Hoeven we jou niks te vertellen over jeugdhulp of Wmo? Draag jij vanuit jouw kennis en ervaring nieuwe en werkbare oplossingen aan? Dan past TransitiePartners zeker bij jou.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega met de volgende kwaliteiten:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minstens 3 jaar relevante advieservaring bij gemeenten in het sociaal domein
  • Inzicht in actuele ontwikkelingen op het gebied van de Jeugdhulp of Wmo
  • Een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
  • Een ondernemende, zelfstandige en resultaatgerichte instelling
  • Goede presentatievaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Affiniteit met bedrijfsvoering 

Dit zijn wij...

Wij zijn een adviesbureau gespecialiseerd in het gemeentelijk sociaal domein. Ons team bestaat uit bevlogen experts die ieder met een eigen achtergrond en motivatie hebben gekozen voor het sociaal domein. Wij adviseren gemeenten (vooral in de Randstad en Zuid-Nederland). Wij geloven in onze oplossingen en weten deze ook te realiseren. Onze diensten zijn onder meer beleidsadvisering, project- en programmamanagement, contractmanagement en data-analyse.

Dit bieden wij!

Bij TransitiePartners maak je deel uit van een hecht team waarin zelfstandigheid, toewijding en rendement samengaan. Naast een prima salaris maken o.a. een bonusregeling en een leaseregeling (met tankpas) deel uit van de arbeidsvoorwaarden. Uiteraard kun je opleidingen volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je ambitieus en lijkt het jou leuk om jouw ideeën in een energiek team te ontwikkelen en te realiseren? We maken graag kennis met jou. Vul dan de velden hiernaast in en voeg je CV toe! 

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Marcel van Lochem, M.vanLochem@TransitiePartners.nl of bel 06-51308826.