Welkom Anne-Sophie, onze nieuwe t(o)p’er

Ik ben de nieuwe salescollega voor YouBasics. Na mijn carrière in sales bij een ICT-bedrijf sprak de software tool van YouBasics mij direct aan. In mijn omgeving zag ik hoe kleine aanpassingen in de organisatie van zorg een groot verschil kunnen maken. YouBasics heeft die missie: de basis op orde. Dat lijkt mij een mooie uitdaging. En zeg nu eerlijk: wie wil er niet weten hoe dit complexe domein werkt?

Mijn impact is dat ik zorgorganisaties en gemeenten de meerwaarde van YouBasics laat zien. YouBasics brengt echt de basis op orde. Ik laat zien hoe een kleine aanpassing zo’n groot verschil kan maken.

Ik kies TransitiePartners omdat de kennis en expertise aanwezig is om met YouBasics het verschil te maken in contractmanagement. Dat geeft het mij 100% vertrouwen dat deze uitdaging haalbaar is, in combinatie met de visie om het complexe Sociaal Domein een duw in de goede richting te geven. Iedereen kan dozen schuiven, ik wil een service leveren die er echt toe doet!

Deel dit bericht

Demo aanvragen