Welkom Cisca Versnel

Resultaten verbeteren en bouwen, dat is de drive van Cisca. Zij stelt zich graag voor.

Ik ben een ervaren, kundige, betrokken en bevlogen projectmanager in het sociaal domein. Mijn kernkwaliteiten zijn dat ik  analytisch, empathisch, dienstbaar en veerkrachtig ben, met oog voor verhoudingen en een kloppend geheel. Bij meerdere veranderopgaven in het sociaal domein-jeugd heb ik de ontwikkelopgave geleid en hebben jeugdbescherming, zorgaanbieders en gemeenten onder mijn aansturing vernieuwende integrale zorgvormen ontwikkeld en/of geïmplementeerd. Dat was onder andere InVerbinding & hybride zorg met begeleiding, behandeling jeugd/opvoedhulp en behandeling GGZ jeugd / begeleiding GGZ volwassenen. 

Mijn impact in het sociaal domein is dat ik ontwikkeling in het grote geheel op gang breng en doelmatig resultaten bereik. Dit door duidelijkheid te bieden op wat er waarom moet gebeuren en door elke partij vanuit zijn eigen expertise en kracht te laten bijdragen. 

Ik ben goed in samenwerkingen aangaan, kaders stellen en processen begeleiden. Mijn kracht zit in het neerzetten van een heldere missie, die in lijn is met het grote geheel en die bekend is bij en gedragen wordt door elke betrokken partij. Ik zorg voor onderlinge samenhang en ik zorg ervoor dat ieder bijdraagt aan het succesvol volbrengen van de missie met de juiste taak, in de juiste rol en vanuit zijn talent en deskundigheid.

Ik kies voor TransitiePartners omdat ik daar een werkomgeving vind met veel expertise en tools om het sociaal domein te verrijken en die tevens bijdraagt aan mijn eigen leren en ontwikkelen als professional in mijn vakgebied. Daar waar ik geloof in het belang van blijvend professionaliseren en ontwikkelen in het grote geheel, hecht ik ook waarde aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Daarbij herken ik mijn eigen drive in de missie van TransitiePartners, het centraal stellen van de klant door voortgaand de inrichting van de zorg te verbeteren, dat doet TransitiePartners toegewijd en resultaatgericht, door met data gedreven adviezen en slimme tools écht het verschil te maken en impact te hebben in het sociaal domein. Hier sluit ik me graag bij aan!

Meer weten over Cisca? Bel haar gerust!

Deel dit bericht

Demo aanvragen