Claudia, welkom bij TransitiePartners!

Slagvaardig doorpakken met een duidelijke visie voor ogen, dat is waar de kracht van onze nieuwe collega Claudia ligt. Ze stelt zich graag voor.

Ik ben ondernemend en doelgericht. Ik weet welk pad ik wil volgen en stuur hierop aan. Mijn stijl van organiseren is ordelijk, planmatig en gestructureerd. Met voldoende ruimte voor mijn intuïtie en creativiteit.

Mijn impact in het sociaal domein is om krachtige, effectieve oplossingen te realiseren die aansluiten bij de belevingswereld van de inwoner. De aparte wetten en verschillende loketten kunnen vanuit inwonersperspectief verwarrend zijn. Ik vind het belangrijk om de inwoner centraal te zetten en onderdeel te maken van de oplossing.

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en het meebewegen in een veranderende omgeving. Voor mij is het belangrijk om in gesprek te gaan, te luisteren en samen stappen te zetten. Het doorvragen en kritisch meedenken zijn daarin essentieel. Ik heb een hand’s on mentaliteit, ben slagvaardig en heb een resultaatgerichte aanpak.

Ik kies voor TransitiePartners omdat de aanpak, vanuit de inhoud, mij aanspreekt. Via een oud-collega kwam ik in contact met Melle en Marcel. Na jarenlang in de forensische verslavingszorg gewerkt te hebben, opent TransitiePartners voor mij een nieuw werkdomein.

Deel dit bericht

Demo aanvragen