Welkom David van Zijl als nieuwe t(o)p’er!

TransitiePartners heeft een nieuwe adviseur. Welkom David van Zijl! Benieuwd wie David is? Lees dan vooral verder, want hij introduceert zichzelf. 

Ik ben analytisch en bedachtzaam, maar met een open blik. Ik hou echt van samenwerken. Want het stimuleert om samen te werken met mensen die anders zijn. Daarom zing ik zo graag in een koor. Ieder levert zijn bijdrage. Je vult elkaar aan. Juist omdat iedereen anders is kom je tot iets moois.

Mijn impact op het sociaal domein is de verbinding tussen bedrijfsvoering en inhoud.  Vaak lijkt het of je een keus moet maken tussen inhoud en bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld meer kwaliteit tegen een hogere prijs. Maar juist in de verbinding ligt de winst. Er zijn veel onderzoeken in bijvoorbeeld de GGZ die aantonen dat je dezelfde kwaliteit kunt leveren in minder tijd door het anders te organiseren.

Ik ben goed in structuur aanbrengen. Ik schep overzicht door de feiten op een rij te zetten. Ik hou graag een pleidooi voor de feiten. Vaak handelen we op basis van aannames, terwijl een blik op de feiten ons iets anders zou vertellen. Laten we verder kijken dan onze neus lang is en eerst de feiten checken.

Ik kies voor TransitiePartners omdat ik me wil inzetten voor de maatschappelijke opdracht. Ik wil de wereld beter maken met waar ik goed in ben. En dat is data-analyse in verbinding met beleid. Dat doe ik het liefst op verschillende plekken. Daarmee zit ik denk ik echt op mijn plek bij TransitiePartners.

David is inzetbaar als data-analist en onderzoeker. Wil je meer weten over David of ben je benieuwd naar de feiten die David voor jouw gemeente op een rijtje kan zetten? Neem dan gerust even contact met hem opP

Deel dit bericht

Demo aanvragen